• Fenna Holwerda - Bruidsfotograaf Wonder Fotografie

Sneak Preview van de bruiloft op Schokland


Afgelopen week fotografeerde ik Tristan en Noëlle op hun trouwdag. We begonnen in het ouderlijk huis van de bruidegom in Swifterbant en daarna fotografeerde ik bij de bruid in Lelystad. Onderweg naar de trouwlocatie stopten we in het natuurpark van Lelystad voor een aantal foto's.

Op Schokland trouwde het prachtige paar eerst voor de wet en daarna vond er een prachtig kerkelijk huwelijk plaats in het mooie kerkje op Schokland. Wat een bijzonder mooie dag. Graag deel ik alvast een kleine preview!


61 keer bekeken

All content © 2020 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle