top of page
  • Fenna Holwerda - Bruidsfotograaf Wonder Fotografie

Gratis Verlovingsfotoshoot Loveshoot


Begin september mag ik de bruiloft fotograferen van dit mooie stel! Wanneer je me boekt als bruidsfotograaf kun je gebruik maken van een gratis 'oefen fotoshoot'. We maken dan kennis, oefenen wat poses en bespreken jullie trouwdag. Ook heb je zo gelijk leuke verlovingsfoto's! Deze loveshoot vond begin maart plaats bij de Oostvaardersplassen in Almere. Inmiddels is het al weer wat groener. Het is zo fijn om zo'n prachtig natuurgebied vlakbij te hebben, waar het tijdens alle jaargetijden prachtig is om te fotograferen! De aanstaande bruidegom is een heel stuk langer dan de aanstaande bruid, dus daar probeerde we de poses een beetje op aan te passen. Juist een beetje lengteverschil kan zo mooi zijn!

gratis shoot fotoshoot loveshoot verlovingsfoto verlovingsfotoshoot oefenfotoshoot lengteverschil bruid bruidegom

116 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page