• Baby Fotograaf Almere - Fenna Holwerda

Cake Smash Fotoshoot Kaan


Lieve Kaan is vandaag jarig! Een tijdje terug kwam hij alvast zijn eerste verjaardag een beetje vieren tijdens een Cake Smash Fotoshoot. Wat is hij toch leuk! Zijn ouders kozen voor de kleuren blauw en goud. Eerst mocht Kaan zonder de taart op de foto en daarna mocht hij heerlijk proeven van de giant cupcake taart. Ook kon hij een ander outfit aan en dus wisselde hij zijn kleding halverwege. Als afsluiting van de Cake Smash fotoshoot mocht hij nog in bad. Hij vond de bellenblaas erg mooi. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Kaan!

#CakeSmashFotoshoot #Babyfotografie #Studio

69 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle