top of page
  • Baby Fotograaf Almere - Fenna Holwerda

Cake Smash Fotoshoot Kaan


Lieve Kaan is vandaag jarig! Een tijdje terug kwam hij alvast zijn eerste verjaardag een beetje vieren tijdens een Cake Smash Fotoshoot. Wat is hij toch leuk! Zijn ouders kozen voor de kleuren blauw en goud. Eerst mocht Kaan zonder de taart op de foto en daarna mocht hij heerlijk proeven van de giant cupcake taart. Ook kon hij een ander outfit aan en dus wisselde hij zijn kleding halverwege. Als afsluiting van de Cake Smash fotoshoot mocht hij nog in bad. Hij vond de bellenblaas erg mooi. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Kaan!

Cake Smash fotoshoot shoot eerste verjaardag photoshoot blauw goud jongen outfit kleding tips almere

109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page