top of page
  • Fenna Holwerda Baby Fotograaf

Baby Fotoshoot Givan


Sitter Sessie Session Baby shoot babyfotoshoot studio naturel 8 maanden oud

Graag laat ik jullie de fotoblog zien van knappe Givan! Vorige week kwam hij langs voor de gewonnen fotoshoot waarvoor ik een paar weken geleden een oproep plaatste op mijn facebookpagina. Givan zal de komende 2 maanden het cover model zijn van de facebook pagina van Wonder Fotografie! Hij is nu 8 maanden oud en het was een feestje om hem te mogen fotograferen tijdens een baby fotoshoot. Aangezien het nu lente is en bijna Pasen, maakten we ook wat leuke baby foto's met een gebreid konijnenmutsje. Alle gebruikte baby outfits, achtergronden, props en materialen heb ik in de studio liggen en deze kunnen gebruikt worden tijdens een babyshoot! Voor mij was het extra speciaal, omdat ik Givan 8 maanden geleden gefotografeerd heb namens de Stichting Earlybirds in het Flevoziekenhuis. Na een zwangerschap van 32 weken is hij prematuur geboren en moest hij een periode in het ziekenhuis blijven. Wat was hij toen nog klein! Gelukkig gaat het enorm goed met Givan en kunnen zijn lieve ouders volop van hem genieten. Wil je ook een gratis fotoshoot winnen voor jullie zoon of dochter? Geef je dan eind mei weer op via mijn facebook-pagina! Wil je niet zo lang wachten? Boek dan een fotoshoot via www.wonder-fotografie.nl

Sitter Sessie Session Baby shoot babyfotoshoot studio naturel 8 maanden oud

Sitter Sessie Session Baby shoot babyfotoshoot studio naturel 8 maanden oud

Sitter Sessie Session Baby shoot babyfotoshoot studio naturel 8 maanden oud

Sitter Sessie Session Baby shoot babyfotoshoot studio naturel 8 maanden oud

Sitter Sessie Session Baby shoot babyfotoshoot studio naturel 8 maanden oud

Sitter Sessie Session Baby shoot babyfotoshoot studio naturel 8 maanden oud

Sitter Sessie Session Baby shoot babyfotoshoot studio naturel 8 maanden oud

Sitter Sessie Session Baby shoot babyfotoshoot studio naturel 8 maanden oud

Sitter Sessie Session Baby shoot babyfotoshoot studio naturel 8 maanden oud

Sitter Sessie Session Baby shoot babyfotoshoot studio naturel 8 maanden oud

Sitter Sessie Session Baby shoot babyfotoshoot studio naturel 8 maanden oud

Sitter Sessie Session Baby shoot babyfotoshoot studio naturel 8 maanden oud

Sitter Sessie Session Baby shoot babyfotoshoot studio naturel 8 maanden oud

Sitter Sessie Session Baby shoot babyfotoshoot studio naturel 8 maanden oud

Sitter Sessie Session Baby shoot babyfotoshoot studio naturel 8 maanden oud

Sitter Sessie Session Baby shoot babyfotoshoot studio naturel 8 maanden oud

Givan won de modellenwedstrijd als cover model voor de maanden april & mei! Wil je ook zulke leuke foto's? Volg dan de facebook pagina van Wonder Fotografie via www.facebook.com/wonderfotografie en geef je eind mei op of boek een fotoshoot via www.wonder-fotografie.nl

68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page