• Fotograaf Almere - Wonder Fotografie

Sitter Sessie Baby Fotoshoot


Mooie en lieve Sanae kwam langs voor een Sitter Sessie babyfotoshoot. We hebben zoveel mooie en leuke foto's van haar kunnen maken in een half uur! Elke 5 minuten werd ze omgekleed en ze vond alle aandacht wel gezellig. Haar moeder mocht ook voor een andere achtergrond kiezen en daarom maakten we de laatste foto's met een roze achtergrond. Een Sitter Sessie Babyfotoshoot is het meest geschikt voor jongens en meisjes tussen de 6-10 maanden die los zelfstandig kunnen zitten. We maken dan foto's terwijl ze zitten, op hun buikje liggen en op hun rug liggen. Er hangen genoeg hele lieve jurkjes, jumpsuits, rompers, mutsjes en haarbandjes in de studio, dus je hoeft zelf niets mee te nemen! Boek ook een babyfotoshoot op www.wonder-fotografie.nl

#Sitter #Babyfotografie #Studio

86 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle