• Newborn Fotograaf Almere - Fenna Holwerda

Newborn Fotoshoot Eeneiige Tweeling


Kort geleden mocht ik twee hele bijzondere jongetjes fotograferen! Eerder fotografeerde ik hun mooie ouders tijdens de zwangerschap en iets later was ik als fotograaf aanwezig bij hun geboorte. Met veel rust en kracht beviel hun prachtige moeder op natuurlijke wijze van de mooie tweelingbroers. Ze waren nog klein en hadden iets meer tijd in het ziekenhuis nodig om aan te sterken. Vandaag waren ze ruim 6 weken oud en kwamen ze langs voor een Newborn Fotoshoot. Het was zo bijzonder om de knappe eeneiige tweeling te fotograferen, nadat ik ze geboren heb zien worden!

Boek ook een Newborn Fotoshoot via www.wonder-fotografie.nl

Reserveer alvast tijdens de zwangerschap!

#NewbornFotoshoot #Babyfotografie #Tweeling

122 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle