top of page
  • Fenna Holwerda - Bruidsfotograaf Wonder Fotografie

Gratis Loveshoot Oostvaardersplassen


Dit mooie stel gaat trouwen en ik mag erbij zijn om de trouwdag te fotograferen! We spraken af bij de Oostvaardersplassen in Almere voor de gratis Loveshoot. De winterzon stond aan het einde van de middag al wat lager en terwijl we een aantal poses oefenden, bespraken we de wensen voor de bruiloft. Ik blijf het elke keer weer een eer en voorrecht vinden wanneer een bruidspaar mij vertrouwd om hun huwelijksdag op een prachtige manier vast te leggen.

Dit jaar (en volgende jaar) mag ik weer een heleboel bruidsparen fotograferen! Wanneer ik geboekt word als trouwfotograaf kan het bruidspaar gebruik maken van een gratis Loveshoot. We maken dan leuke verlovingsfoto's en oefenen alvast een paar leuke poses.

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page