top of page
  • Fenna

Review Canvas


Een tijdje geleden werd ik benaderd door www.canvascompany.nl met de vraag of ik een aantal van hun producten wil ontvangen om te reviewen. Het leek me erg leuk om de kwaliteit van hun producten te boordelen en daarom ontvang ik dit jaar vier verschillende producten met mijn eigen foto's die ik mag testen. Als eerste mocht ik een canvas bestellen van 40cm*60cm. Ik maakte zelf vooraf een collage van verschillende foto's en die heb ik vervolgens geupload tijdens het bestelproces op canvascompany.nl .

Het canvas hangt nu mooi in de studio om de Sitter Sessie Babyfotoshoots te promoten. De klanten die het canvas inmiddels al gezien hebben, zijn erg enthousiast geworden over de Sitter Sessie!

Ik bestelde het canvas op 7 januari 2017 en ontving het canvas op 10 januari 2017. De framedikte die ik mocht testen is 2cm, Persoonlijk vind ik zelf een frame van 4cm mooier. Dit is ook mogelijk! Ik had verwacht dat er een doos om het canvas zou zitten, maar dit was niet het geval. Het canvas was gewikkeld in transparante bubbeltjesfolie.

Toen de postbode het overhandigde, was ik bang dat de afbeelding zo ook voor iedereen zichtbaar zou zijn. Dit lijkt me niet fijn tijdens het transport of wanneer het canvas bij de buren bezorgd zou worden. Gelukkig was dit niet zo. Er zat een laag karton tussen de voorkant van het canvas en de folie.

Het canvasmateriaal heeft iets meer structuur dan linnen, waardoor de foto's wel iets van scherpte verliezen. De hoeken zijn netjes afgewerkt en het materiaal is mooi mat. De kleurechtheid van de afbeelding is goed, want deze komt overeen met mijn beeldscherm en eerder geprint promotiemateriaal met een overeenkomende foto. Ik ben zeer tevreden met het product, vooral omdat er geen rare kleurcorrectie is toegepast. Soms gebeurt dit bij andere aanbieders van canvassen, waardoor de foto's veel geler of roder zouden zijn dan zoals ze oorspronkelijk nabewerkt zijn. Een goed product dus.

www.canvascompany.nl is onderdeel van www.FotoCadeau.nl


58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page