• Newborn Fotograaf Almere - Fenna Holwerda

Terugblik 2016 & een heel goed 2017!


Dit zijn een aantal van de baby's die ik het afgelopen jaar mocht fotograferen tijdens Newborn Fotoshoots. En dan te bedenken dat dit een kleine selectie van 2016 is, en er nog veel meer baby's waren! Het was een voorrecht om zoveel prachtige kindjes en hun families een herinnering mee te geven waar ze hopelijk nog vele jaren van mogen genieten. Ik wens jullie in elk geval alvast een gezellige jaarwisseling en een heel mooi 2017!

#NewbornFotoshoot #Babyfotografie

42 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle