top of page
  • Fenna Holwerda - Wonder Fotografie

Kerst Mini Fotoshoot 2016


De Kerst Mini Fotoshoots waren weer een groot succes! Op de achtergrond speelde een kerstmuziekje en het was enorm gezellig met alle kinderen die langskwamen voor hun kerstfoto's. Dit jaar koos ik ervoor om alleen de kinderen te fotograferen en het kerstdecor was dan ook speciaal hier op aangepast. Er stond een klein bedje van steigerhout waar de kinderen op konden zitten en voor de allerkleinsten had ik een leuke houten bak met een wit gebreid dekentje erin. Ook lagen er leuke mutsjes in de studio en er waren mooie houten kerstballen om mee te spelen. Op de achtergrond hingen kerststerren van de ikea en ik had ook bij de ikea mooie witte kerstbomen van papier gevonden, waar lampjes in branden. Het decor was mooi licht en wit/creme gekleurd. Dit wisten de ouders van tevoren, zodat ze de outfits daar op konden aanpassen. De prijs was 65 euro en de Mini Kerst fotoshoots duurden ongeveer 25 minuten per familie. Na afloop ontvingen de ouders een link naar een galerij met nabewerkte foto's waar ze in elk geval 5 foto's mogen uitkiezen. Deze ontvingen ze in kleur en zwart-wit op hoge resolutie, zonder logo of watermerk. Eventueel konden ze extra foto's bijbestellen. Mocht je volgend jaar ook interesse hebben in een Kerst Mini Fotoshoot, dan kun je mijn blog of facebook pagina in de gaten houden om je op te geven voor de Kerst Mini's van 2017. Kijk op www.facebook.com/wonderfotografie en dan zie ik je wellicht dan!

Mini Kerst Fotoshoot Almere Broer Zus Kinderen Ikea Action

Mini Kerst Fotoshoot Almere Broer Zus Kinderen Ikea Action

Mini Kerst Fotoshoot Almere Broer Zus Kinderen Ikea Action

Mini Kerst Fotoshoot Almere Broer Zus Kinderen Ikea Action

Mini Kerst Fotoshoot Almere Broer Zus Kinderen Ikea Action


226 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page