• Fenna Holwerda - Newborn Fotograaf Nederland

Newborn Victoria


Kleine Victoria was 10 dagen oud tijdens de Newborn Fotoshoot. Normaal gesproken probeer ik de 10de dag na de geboorte een beetje te vermijden, omdat veel kindjes dan een regeldag hebben. Op zo'n regeldag wil een kindje vaker dan normaal drinken (bijvoorbeeld elk uur) en veel vastgehouden worden. Tijdens een Newborn Fotoshoot is er genoeg tijd om jullie baby te voeden en vast te houden, maar op een regeldag zijn baby's vaak erg onrustig en zal de kans kleiner zijn dat ze veel zullen slapen tijdens de fotoshoot. Bij Victoria kwam het beter uit voor de ouders om de Newborn Fotoshoot toch op dag 10 in te plannen en dus hadden we die datum in de agenda gezet. Ze kwam slapend binnen en is slapend weer weg gegaan. Tussendoor heeft ze een paar minuten haar ogen op gehad en de rest van de fotoshoot heeft ze heerlijk ontspannen geslapen! Haar ouders zaten dichtbij haar en terwijl we kletsten over de zwangerschap en bevalling, dronken ze koffie en thee en bekeken ze vol liefde hun prachtige dochter. De regeldag had ze de dag/nacht ervoor gehad en tijdens de fotoshoot kon ze daar een beetje van bijkomen. Wat is ze mooi! Alle kleuren die haar ouders voor haar uitkozen stonden haar prachtig.

#NewbornFotoshoot #Babyfotografie #Studio

All content © 2020 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle