top of page
  • Wonder Fotografie

Kerst Mini-Fotoshoot


Wie heeft er interesse in een kerst-mini fotoshoot? Deze zullen plaatsvinden op zaterdag 12 november. Zo heb je genoeg tijd er eventueel een leuke kerstkaart van te maken! Deze fotoshoot is speciaal voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. De kinderen kunnen individueel op de foto en eventueel samen met broers/zusjes.

De kosten van deze mini-fotoshoot zijn 65 euro. Hierbij zit inbegrepen: - mini fotoshoot van ongeveer 20 minuten met een mooi wit/creme kerst decor in de studioruimte van Wonder Fotografie - 5 digitale fotobestanden die je zelf kunt uitzoeken uit een online galerij

Bij interesse kun je me een bericht sturen of onder deze foto reageren. Reageer snel ivm beperkte beschikbaarheid. Dit zijn een aantal van de foto's van vorig jaar! Het decor zal dit jaar iets anders zijn, maar er toch ook wel op lijken :)

Kerst Mini Fotoshoot Almere Studio

Kerst - Mini - Fotoshoot - Almere


390 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page