top of page
  • Wonder Fotografie - Fotograaf Almere

Herfst Mini Fotoshoot


Herfst mini fotoshoot oostvaardersplassen almere

Het is weer tijd voor herfst mini-sessies! Willen jullie ook graag een paar mooie foto's met je gezin/je partner/huisdieren/opa en oma/de kinderen samen of juist individueel? Geef je dan op voor de herfst mini-fotoshoots. Deze vinden plaats op zondag 16 oktober en zaterdag 22 oktober in de buurt van de Oostvaardersplassen in Almere. De shoots zullen ongeveer 30 minuten duren en kosten 65 euro. Dit is inclusief 5 digitale fotobestanden op hoge resolutie en zonder logo. Deze bestanden mogen jullie zelf uitkiezen uit een afgeschermde online galerij. Meer bestanden bijbestellen kan. Stuur me een bericht of mail naar wonderfotografie@gmail.com om je op te geven!

Herfst mini fotoshoot Almere - Oostvaardersplassen - Wonder Fotografie by Fenna Holwerda

135 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page