• Wonder Fotografie

Zwangerschapsfotoshoot binnen in de studio en buiten


Je kunt bij een zwangerschapsfotoshoot kiezen om buiten foto's te laten maken of binnen in de studioruimte. Allebei kan ook. We spreken dan af bij de studioruimte waar jij je eventueel nog even kunt omkleden. Dan lopen we naar het einde van de straat, waar we buiten prachtige foto's kunnen maken. Vooral in de ochtend of namiddag staat het licht er erg mooi. Na 20 minuten buiten foto's maken, kunnen we weer teruglopen naar de studio, waar we dan de rest van de foto's maken. Zo heb je enorm veel variatie in je foto's!

#zwangerschapsfotoshoot #Studio #Outdoor

67 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle