• Newborn Shoot

Newborn Fotoshoot Felipe uit Voorschoten


Kleine Felipe kwam uit Voorschoten naar Almere voor zijn Newborn Fotoshoot. Zijn ouders wilden graag foto's voor op het geboortekaartje, dus daar hebben we bij het kiezen van de kleuren rekening mee gehouden. Hij was 10 dagen oud en zijn grote broer was ook mee. Wat een knappe jongens! We hebben prachtige Newborn foto's kunnen maken van een slaperig jongetje en ook de foto's met zijn ouders en broers zijn erg mooi geworden. Het geboortekaartje is prachtig geworden!

Newborn Fotoshoot Almere - Babyfotoshoot - Newborn Photo Shoot

#NewbornFotoshoot #Babyfotografie #Studio

80 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle