top of page
  • Cake Smash Fotoshoot Almere

Gezonde Cake Smash Fotoshoot met Fruittaart van Watermeloen


Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Regelmatig komen er kindjes langs in de fotostudio voor een Cake Smash Fotoshoot. Vaak mogen ze dan voor het eerst een verjaardagstaart proeven en terwijl ze heerlijk aan het kliederen en knoeien zijn, maak ik foto's. De foto's kunnen bijvoorbeeld perfect gebruikt worden voor de uitnodigingen van de eerste verjaardag of voor decoratie of bedankkaartjes. Sommigen kindjes vinden de taart heerlijk en gaan rustig zitten smullen, terwijl andere kindjes alleen maar hun handjes in de botercreme willen smeren en nauwelijks proeven. Na afloop mogen ze in bad en we maken dan ook een aantal portretfoto's zonder taart. Zo'n Cake Smash fotoshoot is altijd erg gezellig en feestelijk, maar nu bedacht ik me dat het ook net zo leuk zou zijn (of zelfs nog leuker) met een gezonde taart! Zelf proberen we onze kinderen namelijk gezond te laten eten en geven we ze liever fruit dan snoep. Onze dochter heeft voor haar eerste verjaardag wel een taartje mogen proeven en onze zoon krijgt op zijn verjaardag ook een taartje, maar ik kan me ook voorstellen dat ouders dat liever niet willen. Nu zou het jammer zijn wanneer andere ouders geen cake Smash fotoshoot zouden boeken, omdat ze niet willen dat hun kleine meisje of jongen al zo klein suiker zou eten. Het was dus tijd voor een cake Smash Fotoshoot met een gezonde taart! Ik keek even rond op internet en kwam toen op het idee om een taart van fruit te maken. 100% gezond en zonder suiker! Bij onze lokale supermarkt verkochten ze watermeloenen zonder pit en dit werd de basis van de babytaart. Hij was groot genoeg om zelfs twee verdiepingen te maken. Daarna sneed ik kiwi, druiven, banaan en blauwe besjes in kleine stukjes en hiermee versierde ik de gezonde taart.

Wil je ook graag een leuke fotoshoot voor de eerst verjaardag van jullie zoon of dochter, maar wil je niet dat jullie kleine kindje al suiker eet, dan is de fruittaart een leuk en gezond alternatief! Kijk maar eens naar de foto's hoe leuk en lekker zo'n watermeloentaart kan zijn! Deze stoere jongen vond de taart heerlijk en at hem het liefste zonder handen op.

Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker
Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Gezonde Cake Smash Fotoshoot Fruittaart Watermeloen Fruit Taart zonder suiker

Ben je op zoek naar een gezond alternatief voor een verjaardagstaart? Maak dan een taart van een watermeloen met lekkere stukjes fruit erop.

Boek een Cake Smash Fotoshoot bij Wonder Fotografie in Almere.

www.wonder-fotografie.nl

439 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page