top of page
  • Fenna Holwerda - Newborn Photographer Netherlands

Newborn Fotoshoot Hana


Gisteren mocht ik Hana fotograferen. Ze was 3 weken oud tijdens de Newborn Fotoshoot en wat is ze mooi! Wat een plaatje! Ze sliep heerlijk en lachte zo lief in haar slaap. Haar ouders hadden de fotoshoot cadeau gekregen van Hana's oma en die was er ook bij. Zo konden we zelfs een 3-generaties foto maken. Elk lijntje, elke vouw, elk rimpeltje is perfect. Boek een Newborn Fotoshoot al tijdens de zwangerschap, zodat ik een plekje voor jullie kan reserveren in mijn agenda. We weten natuurlijk niet wanneer jullie kindje exact geboren gaat worden, omdat veel vrouwen tussen week 38 en week 41 van de zwangerschap bevallen. Ik spreek dan met de ouders af of contact op te nemen binnen 3 dagen na de geboorte, zodat we de exacte datum en het tijdsstip van de fotoshoot kunnen bepalen. Mijn studio is in Almere Buiten. Goede bereikbaar vanaf de snelweg en met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.


320 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page