• Fine Art Newborn Fotoshoot Almere

Newborn Fotoshoot Jens - Fine Art Newborn Fotografie


Stoere Jens kwam naar de Newborn Studio samen met zijn ouders en zus. Hij was 3 weken oud en heeft echt de hele tijd geslapen. Ook liet hij regelmatig een hele mooie glimlach zien. Wat een lief en knap jongetje! Een paar weken geleden mocht ik zijn ouders en grote zus al ontmoeten tijdens een hele mooie zwangerschapsshoot, dus het was extra bijzonder om het gezin nu weer te ontmoeten. Zijn grote zus is echt heel lief voor haar broertje, dus we hebben ook hele mooie foto's van de twee kinderen samen kunnen maken. Like de facebook pagina www.facebook.com/wonderfotografie om meer foto's te zien & boek een Newborn Fotoshoot via het contact formulier. Boek al tijdens de zwangerschap!

Newborn Fine Art Fotoshoot - Newborn Photoshoot - Newborn Fotografie - Newborn Photography

#Kinderfotografie #NewbornFotoshoot #Babyfotografie

135 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle