top of page
  • Foto van schrijverFenna Holwerda

Early Birds Reportage in het Flevoziekenhuis


Wat een prachtig jongetje is Renzo. Op donderdag 28 juli mocht ik een EarlyBirds fotoreportage maken van Renzo in het Flevoziekenhuis. Hij is geboren met 31/2 weken, terwijl zijn ouders en grote broer en zus op vakantie waren in Limburg. Ze waren net gearriveerd, toen zijn moeder krampen kreeg. Toen zijn vader zich realiseerde dat de bevalling wel eens kon beginnen, belde hij het alarmnummer en werd Renzo die avond nog geboren. Renzo woog 1790 gram bij de geboorte. In Limburg kreeg hij een EarlyBirds vogeltje en nadat ze overgeplaatst waren naar Almere maakten ze een afspraak voor de reportage. Gelukkig ging het snel erg goed met Renzo en terwijl we foto's aan het maken waren afgelopen donderdag, kwam de arts vertellen dat hij de volgende dag al naar huis zou mogen. Wat een mooie verassing! Voor zijn zus was de fotoreportage extra speciaal, omdat ze voor de foto's haar broertje ook even mocht aanraken. Eerder kon dat nog niet, omdat ze de waterpokken nog niet heeft gehad. Ze straalde en bleef zijn handje goed vasthouden. Renzo mocht zelfs nog even bij zijn lieve mama drinken en hij vond het heerlijk om bij zijn papa op zijn buik te liggen. Lieve Renzo, wat ben je al sterk en wat ben je in een liefdevol gezin terecht gekomen! Hopelijk kun je nu heerlijk thuis genieten en groter groeien, zodat je over een poos heerlijk kunt spelen met je broer en zus.

EarlyBirds fotoshoot reportage flevoziekenhuis Almere Prematuur

Kijk voor meer informatie over de Stichting EarlyBirds op http://www.earlybirdsfotografie.nl/

61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page