• Newborn Fotoshoot - Babyfotoshoot

Fine Art Newborn Fotoshoot Frank


De moeder van Frank mailde me toen Frank net was geboren met de vraag of ze nog een Newborn Fotoshoot voor hem kon boeken. Ik had gelukkig nog wel plek in mijn agenda, dus we konden de fotoshoot diezelfde week nog inplannen. Zijn ouders hadden ook een kortingsbon van Wonder Fotografie in het Flevoziekenhuis ontvangen, dus ze kregen zelfs nog korting op de Newborn Fotoshoot. De bevalling was erg goed gegaan en zijn ouders hadden een hele fijne kraamweek gehad.

Tijdens de Newborn Fotoshoot sliep Frank heerlijk. Hij vond het ook fijn wanneer ik een doek (wrap) om hem heen legde en toen hij vastgehouden werd door zijn ouders liet hij zijn mooiste glimlach zien. Wat is hij een knap en stoer jongetje!

#NewbornFotoshoot #Babyfotografie #Studio

27 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle