top of page
  • Foto van schrijverFenna Holwerda

Model gezocht - Babyfotoshoot 7-9 maanden


***Baby model gevraagd 7-9 maanden*** Op dit moment fotografeer ik heel veel pasgeboren baby's (Newborn) en kindjes rond hun eerste verjaardag (Cake Smash). Dat is uiteraard enorm leuk werk, maar ik zou in de toekomst ook graag fotoshoots willen aanbieden voor kindjes rond de 8 maanden, die net goed zelfstandig kunnen zitten. Ze noemen dit ook wel Sitter-Sessions :) Zelf vind ik dit een enorm leuke leeftijd en juist erg geschikt voor een mooi canvas in de woonkamer! De kleuren zijn dan mooi naturel en de focus ligt echt op het kindje. Nu zoek ik een lief meisje van ongeveer 8 maanden oud die ik mag fotograferen en waarvan ik de foto's ter promotie mag gebruiken voor Wonder Fotografie. Ik heb zelf hele lieve outfits in de studio, dus je hoeft geen speciale kleding mee te nemen. Dus heb jij een dochtertje die goed zelfstandig kan zitten, ongeveer maat 74 heeft en het leuk vindt om gefotografeerd te worden? Dan kun je me een bericht sturen!

Je krijgt 5 digitale bestanden op hoge resolutie als dank voor komst naar de studio in Almere Buiten. Graag bij interesse een bericht sturen met een foto van jullie dochter. Alvast super bedankt voor het meedenken. www.wonder-fotografie.nl

Sitter Session Babyfotoshoot 7 8 9 maanden Baby Zitten Half jaar

192 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page