top of page
  • Fenna Holwerda - Wonder Fotografie

Draagfotoshoot met draagdoek


Draagfotoshoot Geweven Draagdoek Pinknova The Kiss Wrap Fotoshoot Buiten

Toen Jasmijn me mailde voor een draagfotoshoot was ik gelijk helemaal enthousiast! Ik zag prachtige plaatjes voor me en ik vond het extra bijzonder, omdat ik zelf onze zoon ook bijna dagelijks draag in een draagdoek of draagzak (Tula). Het is enorm gezellig tijdens het boodschappen doen en praktisch wanneer we een stukje gaan wandelen door de ruige Oostvaardersplassen in Almere :) Ook is de draagdoek/draagzak echt een slaapplekje voor onze zoon. Tijdens het wandelen voel ik vaak vrij snel dat hij zijn hoofdje tegen me aan legt en dan slaapt hij zomaar een poos. Ongeacht de herrie om hem heen. We genieten er samen enorm van! Jasmijn draagt haar zoon ook en wilde mooie foto's als herinnering. Voor haarzelf en voor haar zoon. Wat is ze mooi en wat heeft haar zoontje geweldige haartjes!

Volg me op Facebook voor meer foto's: www.facebook.com/wonderfotografie Draagdoeken: Pinknova The Kiss Wrap (Katoen & Linnen) en YARO LA VITA MINT DRAAGDOEK

Draagfotoshoot YARO LA VITA MINT DRAAGDOEK Fotoshoot Buiten

Draagfotoshoot Geweven Draagdoek Pinknova The Kiss Wrap Fotoshoot Buiten

105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page