• Fenna Holwerda - Newborn Fotograaf

Newborn Fotoshoot Fenna Studio Almere


Kortgeleden mocht ik kleine Fenna fotograferen van 3,5 week oud tijdens een Newborn Fotoshoot. Het was heel bijzonder om zo'n klein meisje te zien met zo'n leuke naam :) Ze sliep even heel ontspannen in de studio tijdens de Newborn Fotoshoot, ondanks dat ze sinds haar geboorte veel last heeft van krampjes. Wat is ze mooi! Boek een Newborn Fotoshoot al tijdens de zwangerschap en volg me op Facebook via www.facebook.com/wonderfotografie.

De Newborn studio is in Almere Buiten. In de studio is plek om rustig te zitten en te voeden en verschonen (commode aanwezig). Jullie kunnen ook als gezin op de foto en ik heb genoeg outfitjes, achtergronden, manden, doeken, mutsjes en overige accessoires die we kunnen gebruiken.

Je kunt een korte video bekijken waarin je een beeld krijgt van de studio en de fotoshoot: https://www.facebook.com/WonderFotografie/videos/1039626026107727/

#NewbornFotoshoot #Studio #Babyfotografie

135 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle