• Fenna Holwerda - Newborn Fotograaf

Newborn Fotoshoot - Slapend in de armen van papa en mama


Soms wanneer ik een foto maak, maakt mijn hart een sprongetje. Dan heb ik een plaatje in gedachten en is het plaatje wat ik door de lens zie nog mooier, dan ik me had voorgesteld. Dit is zo'n moment! Frank sliep heerlijk in zijn vaders armen en toen zijn moeder haar hand op zijn gezichtje legde, liet hij zijn mooiste glimlach zien. Wat een mooi moment vol liefde! Boek ook een Newborn Fotoshoot via www.wonder-fotografie.nl en volg me op Facebook via www.facebook.com/wonderfotografie

#NewbornFotoshoot #Babyfotografie #Studio

All content © 2020 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle