• Fenna Holwerda - Fotograaf

Cake Smash Fotoshoot - Red Berries


Vandaag stonden er drie hele leuke fotoshoots in de agenda. Een portretfotoshoot, een Cake Smash Fotoshoot en een Newborn Fotoshoot! Wat deden ze het allemaal goed :) Ik kijk er naar uit om alle ouders morgen alvast de Previews te sturen. De Cake Smash Fotoshoot had een 'Red Berries' (rode besjes) thema, dus we hadden een taart (Giant Cupcake) met rood fondant, witte botercreme en rode besjes van fondant besteld. Zo leuk! Like de pagina www.facebook.com/wonderfotografie & boek via www.wonder-fotografie.nl

#CakeSmashFotoshoot #Studio

34 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle