top of page
  • Fenna Holwerda - Fotograaf Almere

Newborn Fotografie Workshop - Babyfotografie


Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje meisje Newborn Photoshoot Netherlands Holland Almere

Vandaag ga ik naar het Oosten van het land voor een Newborn Fotografie workshop. Ik fotografeer de pasgeboren baby's al jaren, maar leer nog elke keer weer iets nieuws. Het is fijn om van andere Newborn fotografen te leren en kennis te delen. Zo werken we veilig en in alle rust met de allerkleinsten. Van alle soorten fotoshoots die ik mag doen, is deze vorm van fotografie het meest bijzondere. De kindjes zijn nog zo klein, kwetsbaar en puur! De meeste tijd zijn we tijdens een Newborn Fotoshoot bezig met het voeden, verschonen en liefdevol vasthouden van het kindje. Ook drinken we dan rustig koffie en thee en praten we over de zwangerschap, de bevalling en de kraamweek. Het is zo bijzonder om de liefde van de ouders te zien, terwijl ze vol emoties en met een flink slaaptekort naar de studio komen. Ik geniet er elke keer van en doe mijn best om geduldig van elke foto een waardevol kunststuk te maken. Een foto van hun kleine wonder die ze nog jarenlang liefdevol kunnen koesteren aan de muur of in een album. Newborn Fotografie is voor mij Fine Art Fotografie en daarom doe ik mijn best om te blijven leren en verbeteren. Op onderstaande foto zie je de foto zoals hij direct uit mijn camera kwam rollen en de bewerkte foto zoals de klanten deze ontvangen. Newborn Fotografie is zoveel meer dan even een baby neerleggen en een plaatje schieten. Deze ouders hadden gevraagd of ik de rode plekjes (baby's krijgen vaak 3 weken na de geboorte wat hormoonpukkeltjes) kon verminderen, dus dat heb ik gedaan. Bij veel andere foto's bewerk ik de huid niet tot nauwelijks! :)

Vinden jullie het interessant om af en toe iets van mijn bewerkingen te zien?

Newborn Edit Before After SOOC

127 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page