top of page
  • Wonder Fotografie - Fotograaf Almere

Cake Smash Fotoshoot - Houten


Cake Smash Fotoshoot Houten Fotograaf Almere Vliegtuig Blauw

Een Cake Smash Fotoshoot is altijd leuk, maar het is extra bijzonder wanneer een kindje langskomt die ik een jaar eerder als Newborn gefotografeerd heb. De eerste keer dat de mama van Olivier mij mailde was ze nog in verwachting. Ze vroeg of het mogelijk was om zowel een zwangerschapsfotoshoot als een Newborn Fotoshoot te boeken. Uiteraard was dit mogelijk! Ik heb zelf een speciale prijs wanneer je zowel een zwangerschapsfotoshoot als een Newborn Fotoshoot boekt. Ze woont in Huizen en dus kwam ik twee keer bij ze langs in huizen. Eerst om zwangerschapsfoto's te maken en iets later voor de Newborn Fotoshoot van Olivier. Nu is Olivier alweer bijna 1 en was het tijd voor een Cake Smash Fotoshoot! Zijn ouders hadden voor het thema vliegtuigen gekozen en een mooie blauwe achtergrond. Het blauw stond prachtig bij zijn mooie blauwe ogen! Olivier vond de taart maar vreemd, maar gelukkig kon ik nog genoeg mooie foto's van hem maken. Van harte gefeliciteerd met je eerste verjaardag en veel plezier met de foto's!

Cake Smash Houten Fotograaf Almere Vliegtuig Blauw jongen thema

Cake Smash Houten Fotograaf Almere Vliegtuig Blauw jongen thema

Cake Smash Houten Fotograaf Almere Vliegtuig Blauw jongen thema

Cake Smash Houten Fotograaf Almere Vliegtuig Blauw jongen thema

Cake Smash Houten Fotograaf Almere Vliegtuig Blauw jongen thema

Cake Smash Houten Fotograaf Almere Vliegtuig Blauw jongen thema

Cake Smash Houten Fotograaf Almere Vliegtuig Blauw jongen thema

Cake Smash Fotoshoot Almere - Verjaardagsfotoshoot - Eerste verjaardag - Fotograaf Almere - Wonder Fotografie - http://www.wonder-fotografie.nl

126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page