top of page
  • Wonder Fotografie - Fenna

Trouwjurk van de Zeeman


Trouwjurk Zeeman Fotoshoot Trouwfotograaf Bruidsfotograaf

* OP ZOEK NAAR EEN MODEL!* Wie heeft er iets meegekregen van de commotie rondom de Zeeman trouwjurk? Voor diegenen die niet weten waar ik het over heb......De Zeeman verkocht online een trouwjurk voor 30 euro. De eerste exemplaren waren bijna direct uitverkocht en afgelopen woensdag kwamen de laatste 500 trouwjurken online. Dit zou om 14:00 gebeuren, waardoor de zeeman website vanaf 13:45 uit de lucht was. Ik probeerde een jurk te bemachtigen om te kunnen gebruiken voor (zwangerschaps-)fotoshoots, maar doordat heel veel mensen probeerden de jurk te bestellen, had ik de hoop al opgegeven. Om 14:30 probeerde ik nog eens naar de website te gaan en toen lukte het opeens! Ik kieperde vlug een maat 38 in het winkelmandje en maakte de bestelling af. Later las ik dat de jurken binnen een paar minuten uitverkocht waren, nadat de site weer online was.

Trouwjurk Zeeman Fotoshoot Trouwfotograaf Bruidsfotograaf

Afgelopen zaterdag werd hij bezorgd. Netjes in een luxe witte doos en in wit vloeipapier verpakt. Ik ben echt verbaasd over de kwaliteit. Hij valt wel wat klein, want ik heb normaal bovenlichaam maat s(36) en deze 38 past precies. Nu zou ik graag een Portfolio Fotoshoot willen doen en ben ik daarvoor opzoek naar een model. Wie zou het leuk vinden om de jurk te dragen en gefotografeerd te worden? Waarschijnlijk fotografeer ik je dan tussen de bloesem in een boomgaard in Zeewolde. Met een bloemenkrans in je haar - beetje als een Bohemian bruid. Eventueel samen met je partner. Ervaring als model is niet nodig, want ik zal je helpen poseren! Ik zoek wel iemand die ongeveer maat 36/38 heeft en het liefste wat langer haar. De foto's zal ik gebruiken op mijn website en ter promotie van Wonder Fotografie. Uiteraard krijg je zelf ook een selectie van 10 nabewerkte digitale fotobestanden op hoge resolutie en zonder logo. Mocht je interesse hebben, dan kun je me een bericht met een foto van jezelf (en eventueel je partner) sturen. Ik zal dan over een paar dagen een keuze maken. -Like ook de Facebookpagina van Wonder Fotografie om uitgekozen te worden!-

Trouwjurk Zeeman Fotoshoot Trouwfotograaf Bruidsfotograaf

Trouwjurk Zeeman Fotoshoot Trouwfotograaf Bruidsfotograaf

Fotograaf Almere - Newborn Fotoshoot - Cake Smash Fotoshoot - Trouwfotograaf - Portretfotoshoot - Zwangerschapsfotoshoot - Babyfotoshoot - http://www.wonder-fotografie.nl

#Trouwfotograaf #Bruidsfotografie

224 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page