top of page
  • Wonder Fotografie - Fenna

Bruiloft Andre en Melissa in Zeewolde, IJsselmuiden en Kampen


Samen met mijn man kwam ik ging ik ‘s ochtends op de trouwdag van Andre en Melissa bij Andre thuis langs in Zeewolde. We maakten foto’s en filmopnames terwijl Andre zich samen met zijn ouders verder aankleede. Niet lang daarna vertrokken we naar Ijsselmuiden. Naar het ouderlijk huis van de bruid. Melissa zag er prachtig uit en toen ze opgehaald werd door Andre kon het feest beginnen. We reden naar Kampen om trouwfoto’s te maken en doordat we best veel tijd hadden konden we een aantal hele mooie plekjes opzoeken! We maakten trouwfoto’s op het strand, bij een oude spoorbaan, in een park en in een oude sigarenfabriek. De sigarenfabriek hadden we als back-up locatie om trouwfoto’s te maken wanneer het heel slecht weer zou zijn. Gelukkig was het een sralende dag, maar toch was de locatie te leuk om over te slaan. Het bruidspaar trouwde in het stadhuis van Kampen en vroegen een zegen over hun huwelijk in de Zwaantjes Kerk in Kampen. Veel plezier met de foto’s!

640 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page