top of page
  • Wonder Fotografie - Fenna

Newborn Fotoshoot Martin uit Amstelveen


Martin was 15 dagen oud tijdens de Newborn Fotoshoot en kwam van Amstelveen naar de studio in Almere. Wat een prachtig jongetje is hij! Terwijl hij rustig sliep, legden we hem neer en maakten we de foto’s. Zijn ouders vonden het zo bijzonder om hem zo te zien slapen! Ze kozen de kleuren uit die ik vervolgens gebruikte en als afsluiting gingen ze ook als gezin op de foto. Wil je ook een Newborn Fotoshoot boeken voor jullie kindje? Dan kun je die het beste boeken tijdens de zwangerschap, zodat we deze kunnen inplannen binnen twee weken na de geboorte. Na de fotoshoot ontvang je 10 nabewerkte foto’s op hoge resolutie en zonder logo die je kunt kiezen uit een online gallerij. Zo kunnen jullie zelf onbeperkt afdrukken laten maken, zonder dat jullie daarvoor nog extra hoeven te betalen. Leuk om ook afdrukken cadeau te geven aan opa’s, oma’s, ooms, tantes etc!

129 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page