top of page
  • Wonder Fotografie - Cake Smash Fotograaf

Cake Smash Fotoshoot Vintage


Toen de moeder van Maxime mij mailde met de vraag of we ook een Cake Smash Fotoshoot met een Vintage thema konden doen, werd ik gelijk erg enthousiast! Zelf houd ik namelijk ook enorm van zachte kleuren, jute en een beetje nostalgie. Voor de eerste verjaardag van onze dochter hadden we een soortgelijk thema, dus de jute vlaggetjes lagen nog in de studio. De moeder van Maxime besloot ook de mega cupcake bij mij te bestellen en koos voor de kleuren oudgroen, oudblauw en roestbruin. De taart werd op de dag van de Cake Smash Fotoshoot bij de studio bezorgd en zag er precies zo uit! Maxime had ik ook al gefotografeerd tijdens een Newborn Fotoshoot toen hij nog maar een week oud was. Die foto's waren op het geboortekaartje gebruikt en deze foto's zouden op de uitnodigingen voor zijn eerste verjaardag komen. De Cake Smash Fotoshoot was een klein feestje! Maxime vond de taart erg interessant en ik kon genoeg mooie foto's van hem maken! Als afsluiting van de fotoshoot mocht Maxime in bad en hij mocht ook nog even met zijn ouders op de foto. Van harte gefeliciteerd met je eerste verjaardag Maxime! Bekijk de foto's van de Cake Smash Fotoshoot met het Vintage Thema hieronder!

Fotograaf Almere - Newborn Fotoshoot - Cake Smash Fotoshoot - Trouwfotograaf - Portretfotoshoot - Zwangerschapsfotoshoot - Babyfotoshoot - http://www.wonder-fotografie.nl


80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page