• Wonder Fotografie

Trouwen in Huize Frankendael Amsterdam


Ik ontmoette Janka op haar vrijgezellenfeest, waar ik een aantal uur door haar vriendinnen geboekt was als fotograaf. Ze gaf aan dat een vriend foto’s zou maken op haar trouwdag en ik wenste haar een prachtige dag toe. Een week later mailde ze me met de vraag of ik toevallig nog vrij was op 11 november en hun trouwfotograaf kon zijn in Amsterdam. Daar wilde ik wel tijd voor maken! Het was een heerlijke zonnige dag en het bruidspaar zag er prachtig uit. Huize Frankendael is het laatste buitenhuis van Amsterdam. Gebouwd in de 18e eeuw, werd het huis gebruikt door notabelen om van natuur en vriendschap te genieten. Het is een hele mooie trouwlocatie met een enorm mooie tuin en park vlakbij waar we mooi foto’s konden maken. Ik wens Janka en Rinus samen een geweldig mooie toekomst toe! Nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!

http://www.wonder-fotografie.nl - Trouwfotograaf - Bruidsfotograaf - Bruiloft Huize Frankendael Amsterdam

#Bruidsfotografie #Trouwfotograaf

161 keer bekeken

All content © 2020 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle