top of page
  • Wonder Fotografie - Newborn Fotograaf Almere

Newborn Fotoshoot Oliver


De moeder van Oliver stuurde mij een bericht met de vraag of ik nog tijd had voor een Newborn Fotoshoot van haar pasgeboren zoon. Hij was inmiddels al geboren, maar gelukkig konden we de fotoshoot die week nog inplannen in Almere. Samen met zijn ouders en grote zus kwam hij naar de Newborn Studio en hij sliep tijdens de hele Newborn Fotoshoot heerlijk. Hij ging ook samen met zijn zus op de foto en met zijn ouders en die foto’s zijn ook prachtig. De kleertjes en spullen die je ziet op de foto’s kun je ook voor jullie zoon kiezen tijdens een Newborn fotoshoot en ik zorg dat ik steeds weer nieuwe spulletjes heb om uit te kiezen. Mocht je mooie Newborn foto’s van jullie kindje willen voor op het geboortekaartje? Dan zorg ik dat ik binnen 24 uur na de fotoshoot alvast 3 foto’s compleet nabewerkt en op hoge resolutie (zonder logo!) Naar jullie mail. Boek al tijdens de zwangerschap om een plekje in de agenda te reserveren!

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page