top of page
  • Wonder Fotografie

Cake Smash Paars met uiltjes


Een Cake Smash Fotoshoot is een geweldig leuk cadeau voor je zoon of dochter. Je kunt een Cake Smash fotoshoot boeken voor de eerste verjaardag, maar het kan ook prima wanneer je kindje twee of drie wordt. Dit knappe en vrolijke meisje kwam uit Alkmaar naar Almere voor de verjaardagsfotoshoot op haar eerste verjaardag! Haar ouders hadden voor de kleuren paars/lila en mint gekozen en ik had de mega cupcake taart en de studio decoratie daar op aangepast. Ook vonden ze het erg leuk om een Cake Smash Fotoshoot met een uiltjes thema te doen, dus die uilenslinger heb de ik de avond voor de fotoshoot in elkaar geknutseld. Het was een enorm gezellige en kleurrijke fotoshoot. Ik begon met wat porttretfoto’s zonder de taart en na afloop van de Cake Smash, mocht ze in bad. Ook ging ze nog even met haar ouders op de foto. Van harte gefeliciteerd met je eerste verjaardag lieve Kaitlyn!

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page