top of page

Fotoshoot Locaties

Bij Wonder Fotografie kun je terecht voor verschillende soorten fotoshoots. De fotoshoots vinden plaats in mijn fotostudio in Munnekeburen (op de grens van Overijssel, Friesland en Flevoland), of op een mooie buiten locatie.

 

Dit zijn mijn favoriete fotoshoot locaties:

 

- Tussen het riet van de Weerribben

Deze fotoshootlocatie is erg geschikt voor een verlovingsfotoshoot, zwangerschapsfotoshoot, gezinsfotoshoot of trouwfotografie. In de zomer is het riet wel iets groener, maar de zon gaat er nog steeds prachtig onder. Honden zijn er ook welkom. Er kunnen wel wat kleine muggen zijn in mei/juni.

5 weerribben Wonder Fotografie.jpg

- In het Kuinderbos

Deze fotoshootlocatie is erg geschikt voor een verlovingsfotoshoot, zwangerschapsfotoshootgezinsfotoshoot of trouwfotografie. De naaldbomen zorgen voor diepe groene tinten en bij de vijver is een mooi doorkijkje waar de zon ondergaat. Honden zijn ook welkom.

3 Kuinderbos Wonder Fotografie.jpg

- Op het strand van de Wellerwaard in Emmeloord

Deze fotoshootlocatie is erg geschikt voor een verlovingsfotoshoot, zwangerschapsfotoshootgezinsfotoshoot of trouwfotografie. Op warme dagen kunnen er nog wel wat strandgasten op het strand zijn, maar vaak hebben we daar geen last van tijdens de fotoshoot. 

Fotoshoot locatie 6. wellerwaard Wonder Fotografie.jpg

- In een park tussen Emmeloord en Kuinre

Deze fotoshootlocatie is erg geschikt voor een verlovingsfotoshoot, zwangerschapsfotoshootgezinsfotoshoot of trouwfotografie. Vaak staan er wilde bloemen, riet rondom de vijver en er staat een leuke naaldboom. Honden zijn ook welkom.

2 Locatie Parkje tussen Emmeloord en Kuinre - Wonder Fotografie.jpg

- Op de zandverstuiving bij Havelte

Deze fotoshootlocatie is erg geschikt voor een verlovingsfotoshoot, zwangerschapsfotoshootgezinsfotoshoot of trouwfotografie. Door de hoge naaldbomen kunnen we ook in de ochtend/namiddag mooie foto's maken. We hoeven dan niet te wachten tot het gouden uurtje voor wat schaduw in de zomer. Het is een kleine zandvlakte die ook door het leger gebruikt wordt, maar over het algemeen is het er heel rustig.

1 Locatie Zandvlakte Havelte - Wonder Fotografie copy.jpg

- Bij de Hunnebedden van Darp/Havelte

Deze fotoshootlocatie is erg geschikt voor een verlovingsfotoshoot, zwangerschapsfotoshootgezinsfotoshoot of trouwfotografie. Door de hogere bomen en mooie stenen kunnen we ook in de ochtend/namiddag mooie foto's maken. We hoeven dan niet te wachten tot het gouden uurtje voor wat schaduw in de zomer. 

4 Hunebedden Wonder Fotografie.jpg

Bij mij kun je terecht voor uiteenlopende shoots, waaronder:

  • zwangerschapsfotoshoot

  • newbornfotoshoot en babyfotoshoot

  • cake smash fotoshoot

  • kinderfotoshoot

  • bruidsfotografie

  • portretfotoshoot

  • familiefotoshoot

  • verlovingsfotoshoot

  • modelfotoshoot

 

Meer weten over fotograaf Overijssel Friesland?

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar mijn ideeén om van jou/jullie mooie plaatjes te maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.
 

bottom of page