Fotograaf Almere

Gratis fotoshoot loveshoot verlovingsfoto shoot buiten12
fotograaf almere fotoshoot almere wonder fotografie (5)
fotograaf almere fotoshoot almere wonder fotografie (47)
Gratis fotoshoot loveshoot verlovingsfoto shoot buiten48
fotograaf almere fotoshoot almere wonder fotografie (31)
fotograaf almere fotoshoot almere wonder fotografie (41)
fotograaf almere fotoshoot almere wonder fotografie (26)
Gratis fotoshoot loveshoot verlovingsfoto shoot buiten46
fotograaf almere fotoshoot almere wonder fotografie (19)
fotograaf almere fotoshoot almere wonder fotografie (34)
Gratis fotoshoot loveshoot verlovingsfoto shoot buiten14
fotograaf almere fotoshoot almere wonder fotografie (6)
fotograaf almere fotoshoot almere wonder fotografie (45)
Preview Oefenfotoshoot Alex en Priscilla - Wonder Fotografie
fotograaf almere fotoshoot almere wonder fotografie (36)

Bij Wonder Fotografie kun je terecht voor verschillende soorten fotoshoots. De fotoshoots vinden plaats in mijn fotostudio in Almere-Buiten (Flevoland), of op een mooie buiten locatie.

 

In en nabij Almere zijn dit mijn favoriete fotoshoot locaties:

 

- Park bij de studio in Almere-Buiten

Wonder Fotografie heeft een fotostudio ruimte voor de Newborn Fotoshoots en de Cake Smash Fotoshoots in de Bouwmeesterbuurt. Ook kan deze ruimte gebruikt worden voor bijvoorbeeld een zwangerschapsfotoshoot. Op loopafstand van de studio is een mooi stukje natuur, waar ik graag fotografeer. Wanneer jullie kiezen voor deze locatie, kunnen we bij slecht weer (en max 4 personen) uitwijken naar de studio! Stuur een bericht voor de exacte locatie. Foto hiernaast is daar gemaakt!

 

- Bij de rode houten schuur in Nobelhorst

In Nobelhorst staat een rode houten shuur bij een moestuin. Er is ook een afdak en er zijn wat speeltoestellen. Deze fotoshootlocatie is erg geschikt voor een verlovingsfotoshoot, zwangerschapsfotoshoot, kinderfotoshoot of familiefotoshoot.

- Het eksternest 

In het Eksternest in Almere zijn schapen, een vijver, een bloementuin, een speeltuin met houten speeltoestellen en prachtige bomen. Deze fotoshootlocatie is erg geschikt voor een trouwfotoshoot, verlovingsfotoshoot, zwangerschapsfotoshoot, familiefotoshoot of kinderfotoshoot.

 

- Beatrixpark 

In het Beatrixpark in Almere staat een mooie wit houten Diner (restaurant) met een veranda en blauwe kozijnen. Ook zijn er mooie bomen, bruggen en er is een mooie steiger. Deze fotoshootlocatie is erg geschikt voor een trouwfotoshoot, verlovingsfotoshoot, zwangerschapsfotoshoot of familiefotoshoot.

- Oostvaardersplassen

Bij het Natuurbelevingscentrum in de Oostvaardersplassen is het heel mooi tussen de bomen, aan het water en tussen het riet. Deze fotoshootlocatie is erg geschikt voor een trouwfotoshoot, verlovingsfotoshoot, zwangerschapsfotoshoot of familiefotoshoot.

- De Kemphaan

Bij de Kemphaan zijn schapen, bruggetjes, houten bankjes, een steiger en houten speeltoestellen. Deze fotoshootlocatie is erg geschikt voor een trouwfotoshoot, verlovingsfotoshoot, zwangerschapsfotoshoot, 

familiefotoshoot of kinderfotoshoot.

 

- Bij de Zwaluwweg tussen Almere Buiten en Almere Stad

Daar is een stuk ruiger natuur met een houten brug waar het altijd heel rustig en mooi is. Er is daar een parkeerplaatsje. Deze fotoshootlocatie is erg geschikt voor een verlovingsfotoshoot, zwangerschapsfotoshoot of familiefotoshoot.

- De heide bij Hilversum/Laren

De heide is adembenemend mooi wanneer deze in bloei staat. Vaak is dit in september en dan is een fotoshoot prachtig tussen de paarse bloemen. Ook wanneer de heide niet bloeit is het een hele mooie fotoshoot locatie, met prachtige bomen en zandvlaktes. Deze fotoshootlocatie is erg geschikt voor een trouwfotoshoot, verlovingsfotoshoot, zwangerschapsfotoshoot of familiefotoshoot.

- Appelboomgaard in Zeewolde

Ik fotografeer regelmatig bij 'Appels van Dekker' een mooie appelboomgaard in Zeewolde. De appelbomen en kersenbomen staan eind april/begin mei meestal vol met bloesem en dan organiseer ik daar ook familiefotoshoots. Ook wanneer de appels aan de bomen hangen is het een hele mooie fotoshoot locatie. Deze fotoshootlocatie is erg geschikt voor een trouwfotoshoot, verlovingsfotoshoot, kinderfotoshoot, zwangerschapsfotoshoot of familiefotoshoot.

- De Lage Vuursche

Zelf ben ik een groot fan van wandelen bij de Lage Vuursche. Het is er eigenlijk het hele jaar door prachtig. Deze fotoshootlocatie is erg geschikt voor een trouwfotoshoot, verlovingsfotoshoot, kinderfotoshoot, zwangerschapsfotoshoot of familiefotoshoot.

Bij mij kun je terecht voor uiteenlopende shoots, waaronder:

 • zwangerschapsfotoshoot

 • newbornfotoshoot en babyfotoshoot

 • cake smash fotoshoot

 • kinderfotoshoot

 • bruidsfotografie

 • portretfotoshoot

 • familiefotoshoot

 • verlovingsfotoshoot

 • modelfotoshoot

 

Meer weten over fotograaf Almere?

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar mijn ideeén om van jou/jullie mooie plaatjes te maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.
 

All content © 2021 Copyright by Wonder Fotografie - KVK: 56043570

Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring

 • Facebook - Grey Circle
 • Twitter - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle