top of page

Ervaringen

Door de mama Jack:

"Een prachtige fotoshoot van mijn pasgeboren zoontje! We werden heel hartelijk ontvangen door Fenna. Ze straalt een bepaalde rust uit die zijn weerslag heeft op je kindje en de uiteindelijke resultaten van de foto's. De sfeer is ontzettend knus/ huiselijk en er zijn spulletjes genoeg om de juiste sfeer te maken die ook past bij je interieur thuis. Een echte aanrader!"

Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje
Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje

Door de mama van Nina:

"Fenna's Wonder Fotografie is such a lovely place! We definitely enjoyed the experience! She really showed passion on what she is doing, and the most importantly, the photos are AMAZING! Fenna is well prepared, and very experienced with the little ones. My daughter was so relaxed and comfortable there, thus we managed to capture some adorably beautiful moments of her! Except that, the little details Fenna put, for example, the little welcome note, and the juice boxes for the older siblings, the warm bubble bath for the after cake smash shoot, and few more photos of it, and so on, really showed that she cares and she is really thoughtful, probably because this pretty lady is also a mom of two young children. And that means a lot for parents and the little one! Couldn't recommend more to the others. If you are searching a place to enjoy and have nice photos taken for your family and/or the little one(s), search no more!"

Door de mama Ryan:

"Fenna heeft een prachtige studio waar wij warm ontvangen werden voor de Newborn shoot van ons zoontje. Ze neemt alle tijd voor je baby om hem prettig te laten voelen en zet hem prachtig op de foto! Fenna is een lieve warme vrouw die heel goed met ons zoontje om ging. Een echte aanrader en we komen zeker terug voor opvolgende fotoshoots:)"

Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje
Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje

Door de mama van Romee:

"Afgelopen donderdag bij Fenna onze newbornshoot gehad. Wat een onwijs lieve vrouw. En wat een prachtige foto's heb ik na twee dagen al mogen ontvangen. Fenna heeft super veel spullen, om de foto's voor een ieder naar zijn smaak te maken. Echt super leuke middag gehad en super blij met het resultaat."

Door de mama Zara-Mae:

"Vorige week een cake smash fotoshoot gehad bij Fenna/Wonder Fotografie. Wow wat een fantastische foto's hebben wij nu al binnen! Fenna is ontzettend lief en geduldig. Mijn dochter vond het dan ook allemaal prachtig en was heerlijk op haar gemak. Fenna heeft haar vastgelegd zoals ze ook echt is! Kortom een aanrader!"

Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje
Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje

Door de mama van Thijs:

"Niet twijfelen, gewoon doen!

Fenna is heel rustig en relaxed, ons kleintje heeft de hele shoot lekker geslapen.

Er is genoeg tijd om tussendoor een flesje te geven of je baby te verschonen.

Er zijn veel leuke kleertjes en accessoires, genoeg keuze! 

En het eindresultaat van de foto's is geweldig!"

Door de mama Elena:

"Ik heb al een paar keer foto's laten maken van mijn kleine prinsesje. Je krijgt altijd de meest prachtige foto's met een natuurlijke uitstraling en van een hele hoge kwaliteit. Er is een ruime keuze aan naturel of gekleurde achtergronden aanwezig die passend zijn bij de eventuele diverse outfits die je meeneemt. Fenna neemt ook zeker de tijd voor de fotoshoot en is heel geduldig en lief voor de kleintjes. Kortom een echte aanrader om bij Wonder Fotografie foto's te laten maken."

Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje
Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje

Door de mama van Danice:

"We zijn voor de bevalling bij Fenna geweest voor een zwangerschapsshoot met het hele gezin.Dit is zo goed bevallen dat we ook de newbornshoot bij haar wilden doen. De rust die Fenna uitstraalt had een positieve invloed op onze kinderen en op onze kleine Danice. We voelden ons allemaal erg op ons gemak in de studio en in de aanwezigheid van Fenna. Aan alles is gedacht om een ontspannen shoot te hebben met als eindresultaat prachtige natuurlijke foto's van de zwangerschap, ons gezin en ons twee weken oude meisje!"

Door de mama Louis:

"Dankjewel lieve Fenna voor de geweldige Cake Smash Fotoshoot! Ze bleef zo rustig en lief voor Louis en door haar geweldige trucjes om hem aan het lachen te maken, hebben we nu geweldige foto's van hem. Zeker een aanrader! En een enorme leuke ervaring."

Cake Smash Fotoshoot Verjaardagsfotoshoot
Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje

Door de mama van Jayce:

"Een mooie studio, leuke/mooie spullen, erg goede sfeer, goede interactie met ons kind en te gekke foto's. Zeker een aanrader!"

Door de mama Robine:

"'Ik vond het een feestje; een superleuke shoot, de sfeer was relaxed en gezellig, het decor erg mooi en dat komt allemaal terug in het geweldige resultaat, top!'"

Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje
Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje

Door de mama van Teun:

"Wauw, wat zijn wij ontzettend blij met het resultaat van de 'cake smash fotoshoot' van Teun. Wat ik vooral erg fijn vond is dat er verschillende series worden gemaakt. Foto's zonder taart, foto's van ons samen met Teun, de echte cake smash en daarna nog lekker in bad. Je kunt alles naar je smaak aangeven en ook nog verschillende outfits bij je kindje aandoen. Het enige lastige is het uitzoeken van de foto's. Niet omdat het systeem niet werkt maar juist omdat er zoveel leuke foto's zijn dat je ze het liefst allemaal zou willen. Daar betaal je dan wel extra voor. Bij een evt. volgend kindje zou ik hier zeker weer naartoe gaan en kan het iedereen aanraden."

Door de mama Damian:

"Bij aankomst werden wij heel aardig ontvangen. Er is een fotoboek aanwezig waarin hele mooie foto's van newborn kids staan. Zo krijg je een beetje een idee wat er allemaal mogelijk is. Je kunt kiezen uit veel kleertjes en accessoires!
Fenna neemt ruim de tijd voor de shoot en dat zorgde ervoor dat wij als ouders er ook ontspannen bij zaten. We hadden de tijd voor het aan- en uitkleden van Damiàn en het voeden tussendoor.
Bedankt Fenna voor de newborn fotoshoot van onze zoon!  "

Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje
Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje

Door de ouders en broer van Radiyen:

"We hebben een newbornshoot gedaan voor Radiyen.
In een knusse omgeving werd alle tijd genomen om de foto's te maken. Het resultaat ziet er professioneel uit.  Er was ruimte voor eigen inbreng met voldoende keuze aan accessoires, speeltjes etc. Ook zijn grote broer werd goed betrokken bij de shoot. Dit werd op een prettige en afwisselende manier gedaan. "

Door Thyrsa:

"De sfeer in de studio is prettig en ontspannen. Fenna ging leuk met onze kinderen om en hield heel lief rekening met mijn zwangerschapsziekte HG. De foto's zijn mooi geworden, nu rest ons de lastige taak een keuze te maken :-)
 "

Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje
Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje

Door de mama van Faye:

"Wat een leuke ervaring en een ontzettend warm ontvangst! Genoeg keuze qua accessoires en kleding, eindeloze kleurcombinaties zijn mogelijk. Leuk ook je eigen inspiratie te mogen inbrengen, Fenna staat daar helemaal voor open en probeert samen tot het gewenste eindresultaat te komen. Haar rust en creativiteit zorgen voor een natuurlijke flow waardoor alles super soepel verloopt en je kleintje zich super op zijn/haar gemak voelt in poses die specifiek zijn voor je eigen kindje. 
Fenna werkt met liefde en passie, de eerste vereiste om met je wondertje te mogen werken toch?!"

Door de ouders van Jaivey:

"Wij wilden voor ons eerste kindje een fotoshoot doen. Wij kwamen hierbij uit op de website van Fenna. Die zag er al goed uit! Bij aankomst was ons kindje klaarwakker en hij wilde maar niet slapen. Dit was geen probleem voor Fenna. We konden rustig de tijd nemen. Fenna is heel geduldig met ons kindje geweest en we voelden ons erg op ons gemak. Er was ook heel veel keuze aan accessoires. Wij zijn weer een ervaring rijker, samen met prachtige foto's. Wij komen zeker nog een keer terug!"

Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje
Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje

Door de ouders van Frank:

"We hebben een hele fijne en gezellige newborn fotoshoot gehad. Fenna heeft alle tijd genomen voor onze zoon Frank zodat hij helemaal relaxt en op zijn gemak was. Direct al een paar mooie foto`s ontvangen via de email als voorproefje. We zijn reuze benieuwd naar de rest van de foto`s. Wat wij zelf erg leuk vonden zijn de natuurlijke kleuren en producten die gebruikt worden. Wisselend van kleedjes tot mandjes. We mochten zelf aangeven welke kleuren we mooi vonden. We zouden het zo weer doen."

Door de ouders van Jidenna:

"Fenna heeft onze new born shoot en 1 jaar later de cake smash shoot gedaan. Beiden zeer goed gelukt en heel professioneel gedaan. Ze denkt mee over de thema's die ik graag wilde tijdens de shoot en ze kan goed met kids en babies overweg. De studio aan huis heeft een huiselijke sfeer met veel natuurlijke licht inval. Een aanrader."

Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje
Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje

Door de mama van Myles:

"Wij hebben met onze zoon een cakesmash shoot bij Fenna gehad. Tijdens de shoot was overal aan gedacht, zoals een commode om je kindje op om te kleden, en alles stond klaar. Fenna is heel lief en wist onze zoon al snel aan het lachen te krijgen. Al snel een preview ontvangen en alle foto's daarna ook snel gekregen. Het zijn super leuke foto's geworden, wij zijn er erg blij mee!"

Door de ouders van Kai:

"Fenna is echt fantastisch in haar werk. De new born shoot van ons wondertje heeft ze zo mooi en intens op de foto gezet!! Ze weet precies wat ze doet en alles gaat op een hele rustige en ontspannen manier. Daarbij is ze snel met de eerste foto's laten zien. Een top ervaring waar wij ontzettend blij mee zijn!"

Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje
Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje

Door Vanessa:

"Ik heb mijn familie fotograaf gevonden :-). Mijn bruiloft is fantastisch gefotografeerd. Ik heb mijn nichtje voor de cakesmash fotoshoot gebracht en ook die sessie was geweldig. Ik heb al 2 andere fotoshoots geboekt staan :-). Ik zou Wonder Fotografie een ieder aanraden.
Het is echt leuk om met Fenna te werken, ze straalt rust uit waardoor ik ook een gerust gevoel krijg. Haar werk spreekt voor zich. Geweldig!!"

Door de ouders van Jaro:

"Wij hebben met onze zoon een new born fotoshoot gedaan bij Fenna en afgelopen weekend een cake smash. Fenna neemt echt de tijd voor je kleintje en zelfs onze zoon (die nooit overdag wilde slapen) sliep keurig tijdens de new born shoot en was helemaal zen! We kunnen Fenna iedereen aanraden: de foto's spreken voor zich!"

Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje
Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje

Door Jasmijn:

"Gisteren een draagshoot laten doen door Fenna, was de eerste keer bij wonder fotografie. Wat een fijne en relaxte sfeer, lieve vrouw en top fotograaf!
Net al de preview mogen zien, in een woord: WAUW ♡
Dank je wel Fenna!"

Door de mama van Fenna:

"Afgelopen week hebben wij een fotoshoot gehad van ons dochtertje bij wonderfotografie. Wij zijn zeer enthousiast over hoe fotografe Fenna Holwerda te werk gaat. Ze neemt echt alle tijd en maakt scitterende portretten. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat."

Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje
Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje

Door de ouders van Mason:

"We zijn nu voor de tweede keer bij Fenna geweest, en wederom een hele fijne ervaring. We werden vriendelijk ontvangen, er hangt een fijne sfeer in de studio. Wij voelden ons echt op ons gemak.
De newborn fotoshoot die wij vorig jaar hebben laten maken was gaaf.
En nu, een jaar later, voor de cakesmash van onze zoon heeft ze weer geweldig mooie foto's gemaakt."

Door Ellen:

"Al twee fotoshoot gehad van Fenna, zwangerschap en bruiloft, en beide keren ontzettend mooie foto's. Fenna is heel flexibel en komt met leuke ideeën. Bij een volgende gelegenheid weten we haar weer te vinden."

Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje
Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje

Door de ouders van Sophia:

"Leuke ontspannen sfeer.
Een kundige fotografe die met leuke materialen mooie plaatjes schiet.
De kleine heeft genoten, mooie blijvende herinner."

Door de ouders van Hana:

"De newborn fotoshoot bij Fenna was een fijne ervaring. Ze neemt ruim de tijd voor je en is super geduldig met de baby. Zeker een aanrader!"

Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje
Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje

Door de ouders van Joan:

"Ons baby'tje was heel wakker tijdens de fotoshoot en onze peuter wilde niet meewerken en toch lukte het Fenna de mooiste foto's te maken. Ze is heel lief en geduldig en heeft oog voor detail. Ze weet precies de mooiste momenten te vangen. Een prachtige gaap, een mooie blik, een lief lachje...heel dierbaar! Ze heeft hele mooie kleertjes, haarbandjes, dekentjes en allerhande attributen zodat er voor ieder wel wat moois uit te kiezen is. Ik zou zeker aanraden bij Fenna foto's te laten maken! Ik vond het een geweldige en mooie ervaring."

Door de mama van Sam:

"Wij hebben bij Fenna een foto shoot gehad voor onze dochter van 8 maanden. De sitter session wel te verstaan. Ontzettend leuk! Ons meisje zo als ze nu is in de meest prachtige outfits die Fenna voor haar klaar had liggen, keuze genoeg!! Leuke haarbandjes, mandjes, kleedjes. Noem het en Fenna heeft het liggen. Een voorproefje van de foto's de dag daarna al in de mailbox zodat we vast konden genieten van het resultaat in afwachting van de rest. Fenna heeft een rustige, fijne en warme sfeer gecreëerd in haar studio. Ze is een lief mens met een hart voor kinderen en is een top fotografe! Wij raden je van harte aan om jou grootste wondertje door Fenna te laten vast leggen."

Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje
Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje

Door de ouders van Noah:

"Super gave ervaring. We hebben er van genoten."

Door de vader van Finn:

"Super fotografe!
De studio was goed verzorgd en er was heel veel keus bij de newborn fotoshoot."

Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje
Newborn Fotoshoot Babyfotoshoot Geboortekaartje

Door de ouders van Quint:

"Toen onze zoon Quint 13 dagen oud was zijn wij naar Fenna gegaan voor een newbornshoot. In haar mooie studio nam zij tijdens de shoot steeds ruim de tijd om onze zoon voorzichtig van houding te veranderen en zachtjes in slaap te laten vallen. Wij als ouders kregen de gelegenheid om aan te geven wat voor kleertjes en kleuren wij graag in de foto's terug wilde zien en werden actief bij de shoot betrokken. Wij hebben nu al wat voorbeeldfoto's gezien en wat zijn deze mooi! Door haar liefdevolle benadering en mooie werk zijn wij erg blij met onze keuze voor Wonderfotografie!"

bottom of page